Pol Gelpí Cornudella

“sóc feliç a bord d’un veler”

pol-home-tripulacio

Vaig néixer a Barcelona l’any 1986, però familiarment sempre he estat vinculat al Maresme i al Club Nàutic el Balís. Fent regates des del 5 anys d’edat, he sigut membre de seleccions catalanes i estatals, competint en vela lleugera a alt nivell, destacant diversos campionats de Catalunya, individuals i per equips, així com top10 en campionats estatals i participació internacional en mundials i europeus. He navegat en diverses regates d’altura pel Mediterrani, i cada estiu durant la infantesa i joventut he pogut gaudir de travessies a les Balears, amb els avis o amics.

Tot i haver estudiat ADE i Publicitat i Relacions públiques, sempre he exercit i segueixo treballant com a formador en iniciació i alt rendiment en vela lleugera, windsurf i kitesurf, especialista en Optimist i vela infantil. He format part en diversos projectes esportius i clubs nàutics. També he col·laborat amb la Federació Catalana de Vela com a entrenador de la Selecció Catalana i formació de joves talents en diverses ocasions, campionats i selectius estatals.

Per altra banda, he sigut voluntari en iniciatives solidàries en els àmbits de l’educació i el medi ambient. En aquesta mateixa línia, he sigut l’impulsor i responsable del projecte “Tothom pot Navegar” del GEN Roses, que pretén que l’esport de la vela sigui un motiu d’inclusió per a col·lectius amb dificultats. Tothom pot Navegar ha estat guardonat amb el Premi Inclusió Alt Empordà.

Sóc feliç a bord d’un veler o qualsevol andròmina que floti i es propulsi amb el vent, no puc viure sense veure el mar, m’encanta el vent fort, la velocitat, la sensació de llibertat i la natura, sempre amb respecte. Des de ben petit, he somiat en navegar al voltant del món, per plaer o en regata, i arribar a indrets on només s’hi pugui accedir per mar, havent navegat dies i milles sense veure terra, coneixent noves cultures i persones vinculades a mars i oceans.

Alba Duran Bros

“el meu somni viatjar”

alba-home-tripulacio

Vaig néixer a Terrassa l’any 1983, però els paisatges que m’han vist créixer han sigut la Cerdanya, Pals, Santa Pau i les Illes Balears. Sempre a prop de la família, que és qui m’ha transmès uns valors i un gran respecte per l’entorn.

Part de la meva infantesa ha transcorregut a la Masella, on a l’edat dels 5 anys vaig aprendre a esquiar, iniciant-me més tard al món de la competició en el Club d’Esquí del Centre Excursionista de Terrassa fins a l’edat dels 17 anys. Tot aquest aprenentatge m’ha permès exercir d’entrenadora d’esquí durant 11 anys, però ha sigut l’experiència a bord del Baliga Balaga, un Fortuna 9, la que em va despertar la passió pel mar.

Tot i que la meva carrera professional s’ha desenvolupat al voltant del Disseny d’Interiors, acabant la carrera l’any 2007 i exercint la professió durant 8 anys, el 2014 decideixo deixar-ho tot i canviar el rumb de la meva vida, començant per Austràlia durant uns mesos i acabant vivint a l’Empordà, treballant primer en un Hotel Rural a  Vilamaniscle i posteriorment al GEN Roses.

Sóc una enamorada de viatjar, descobrir i aprendre de la gent que m’envolta, de conèixer noves cultures que m’ensenyen a trobar el gran valor de les petites coses i a vibrar en contacte amb la natura.