NAVEGUEU AMB NOSALTRES?

Hi ha moltes maneres de compartir la nostra aventura i navegar al voltant del món amb el Savaou:

Contacta’ns per veure on som i formar part de la tripulació en alguna etapa o travessia.

Segueix-nos a les xarxes socials o subscriu-te al canal de Youtube, per copsar de primera mà les experiències del nostre viatge.

www.youtube.com/c/navegantpelmon

www.facebook.com/navegantpelmon

www.instagram.com/navegantpelmon

També pots descarregar-te el primer llibre: “Navegant pel Món. De Catalunya al Carib, creuant l’Atlàntic” al següent link:

www.navegantpelmon.org/llibrenavegantpelmon/

Nosaltres estem treballant de valent a Bocas del Toro, Panamà. En tenim per uns quants mesos, doncs aquí els sous són molt baixos i hem d’estalviar per diverses reparacions, assumir les despeses del creuament del Canal de Panamà i les següents singladures a través de l’Oceà Pacífic.

Si tens una empresa o coneixes un empresari amb sensibilitat, podem adaptar una proposta de col·laboració, patrocini o mecenatge.

Si us agrada el que fem, si creieu que pot ser inspirador… també podeu fer una aportació a la nostra associació. Fer una donació és molt fàcil!
Estareu contribuint a la consecució d’un somni, un repte vital i esportiu, col·laborant a la preservació del medi marí i altres iniciatives solidàries que fem, constituïts en associació. Des de l’inici de la volta al món, ens hem involucrat en els següents projectes:

  • Aportació a la investigació de la Síndrome de RETT i ambaixadors de la Regata Carla.
  • Avistament i registre de grans cetacis amb Nakawe Project.
  • Reivindicació de l’acció política amb Stop Mare Mortum en la crisi dels refugiats.
  • Mapa de salinitat per a la Fundació Collserola.
  • Projecte eTwinning d’anglès amb alumnes de 4t de primària de la Fundació Collserola.
  • Neteja de platges i fons marí de la reserva marina de l’illa de Bonaire.
  • Guies d’iniciatives de turisme comunitari per veure la nidació de tortugues amb la Sea Turtle Conservancy Bocas del Toro.

Tothom està convidat a bord del Savaou! Si no pots venir, qualsevol aportació serà ben rebuda; nosaltres i el nostre planeta estarem eternament agraïts!